Börja träna!

Är du redan i gång? Grattis! Men säkert känner du någon som skulle behöva lite hjälp på traven. Tipsa om vår nästa kurs. Start vecka 15.

Börja träna-kursen är för dig som vill komma igång med regelbunden träning. Du får gärna vara ovan och otränad. Kanske har du inte tränat på ett tag, eller kanske aldrig tränat. Det spelar ingen roll. På den här kursen är du välkommen precis som du är. Ålder, kön, intressen spelar inte heller någon roll. Ju spretigare grupp vi blir, desto roligare. Du deltar utifrån dina egna förutsättningar och behov. Kursen kommer ge dig inspiration, kunskap, kontinuitet och gemenskap.

 

Sju roliga veckor

Börja träna-kursen innebär gemensam träning i 7 veckor. Din högsta prioritet bör vara att genomföra kursen i sin helhet med alla ingående delar och köra alla träningspass, så långt det är möjligt.

 Vår högsta prioritet är att ge dig positiva och roliga träningsupplevelser med olika innehåll och inriktning. Tillsammans i gruppen tränar vi oss igenom utvalda pass, anpassade i nivå och innehåll för att ge dig en bra start och uppbyggnadsträning.  Vi kommer peppa, guida, inspirera och lära dig allt du behöver veta om träning. Målsättningen är att du efter kursen fortsätter med din träning.

Praktiskt

Inbjudan och schema för utskrift! 

Vill du boka din plats? Gör det i vår reception eller direkt till

verksamhet@lommaburlov.friskissvettis.se

 Kostnad: 1500kr inkl. medlemsavgift & Allkort 10 veckor


Klicka här för att återgå till startsidan.